ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Εξώδικο Αναστασιάδη κατά της... Σέχτας Επαναστατών


Θα μας τρελάνει όλους ο Θέμος Αναστασιάδης. Μέσω της στήλης του media για PHD στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα στέλνει (δημοσιογραφικό) εξώδικο στην Οργάνωση Σέχτα Επαναστατών διαμαρτυρόμενος διότι στην προκήρυξή τους τον χαρακτηρίζουν… «χοντροκοιλαρά».
O Αναστασιάδης επιστρατεύοντας το χιούμορ του γράφει :
Και μια που μέσα στην τραγωδία πρέπει να χαμογελάμε και λίγο, για να ελαφρώσει η ψυχή μας, και να συνεχίζουμε τη δουλειά μας, υπό τις απειλές της όποιας εξουσίας, εμένα πάλι πολύ με «στράβωσε» η «Σέχτα» που με είπε… «χοντροκοιλαρά»...
Ολα τ’ άλλα; Α, τα έχω ξανακούσει. Όμως ειδικά αυτό δεν το περίμενα από μια αναρχομηδενιστική, άρα εξ ορισμού φιλοζωική, ομάδα, εξ ου και σκέφτηκα να διαμαρτυρηθώ εντόνως για τον χαρακτηρισμό. Εν όψει μάλιστα της νέας σεζόν και με δεδομένο τον ανταγωνισμό, είτε απ’ τον Λάκη με το ανεπανάληπτο στυλάκι, είτε με τον μπρατσαρά τον Κανάκη, μου δημιουργεί ένα κάρο επαγγελματικά προβλήματα.
Επειδή όμως δεν ξέρω… πού να τους βρω και, προς Θεού, ΔΕΝ θα ήθελα να τους βάλω στον κόπο να περάσουν να τα πούμε από κοντά (μπρρρ...), τους στέλνω το ακόλουθο δημοσιογραφικό εξώδικο, έτσι για να μη λένε ότι δεν τους μιλάμε!

«Εξώδικο κατά της "Σέχτας Επαναστατών"»
Κύριοι,
Στην εφημερίδα “Νέα” (28/7/2010) και στην προκήρυξη που στείλατε, ερμηνεύοντας τις δολοφονικές σας ενέργειες, απειλώντας.... και καταγγέλλοντας ανθρώπους των media και άλλων κλάδων, πέραν όλων των άλλων χαρακτηρισμών εναντίον μου (για τους οποίους επιφυλάσσομαι παντός νομιμοφανούς δικαιώματός μου), χρησιμοποιείτε τον απαράδεκτο και συκοφαντικό όρο “χοντροκοιλαράς”. Με τον τρόπο αυτό με μειώνετε και με διασύρετε δημοσίως, ενώ συγχρόνως προσβάλλετε τα ανθρώπινα δικαιώματά μου όπως απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες. Συγκεκριμένα θεωρείται ρατσιστική και προσβλητική οποιαδήποτε διάκριση των ανθρώπων βάσει της φυλής, του χρώματος, των πολιτικών, θρησκευτικών πεποιθήσεων, ειδικών προβλημάτων και της σωματικής ιδιομορφίας (ύψος, ΒΑΡΟΣ κ.λπ.). Παρότι δηλώνετε ότι υπερασπίζετε τις ανθρώπινες αξίες, είναι προφανές (και εξ αυτού) ότι εν γνώσει σας χρησιμοποιείτε εις βάρος μου τον μειωτικό όρο “χοντροκοιλαράς”, και γι’ αυτό σας ενημερώνω ευγενικά ότι διαπράττετε συκοφαντική δυσφήμηση, δημόσια προσβολή και ρατσιστική διάκριση! Αλλά... αν είναι να το αφήσετε μέχρι εκεί, ε, καλά, δεν πειράζει, no hard feelings, σας ευχαριστώ, σας συγχωρώ, και συγγνώμη για την ενόχληση! Οχι, δεν θέλω ούτε “επανόρθωση”
».