ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Στα ερτζιανά και στον ΒΗΜΑ FM ο Κ. Τσαρούχας

Στα στούντιο του ΒΗΜΑ FM ξεναγήθηκε ο Κώστας Τσαρούχας, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στα ερτζιανά. Ο Tσαρούχας μάλιστα έδωσε ραντεβού για αύριο και σύντομα στον αέρα με μια εκπομπή ζωντανής συνδιάλεξης με τους ακροατές, διότι “είμαι ο καλύτερος σε αυτό”, όπως “εξομολογήθηκε” στους παριστάμενους. Στον ΔΟΛ πάντως δεν είναι πολλοί αυτοί που χάρηκαν….

ΤΟ 50% ΣΥΝ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΣΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ

Καλά νέα επιτέλους στο ΒΗΜΑ FM. Η περίφημη κοινή εταιρεία, η σύσταση της οποίας εκκρεμούσε, τελικά συστάθηκε. Πρόεδρος της ο Σταύρος Ψυχάρης που έχει το 50% συν μια μετοχή και το μάνατζμεντ, αντιπρόεδρος ο Βίκτωρας Ρέστης και Γενικός διευθυντής ο Γιάννης Πολίτης. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη οι εργαζόμενοι του σταθμού ελπίζουν πως τελικά θα πάρουν τα οφειλόμενα δεδουλευμένα (μερικοί έχουν να πληρωθούν από Νοέμβριο- Δεκέμβριο), ενώ οι τεχνικοί πήραν μειωμένο κατά 300-400 ευρώ το μισθό του Ιανουαρίου.
Πηγή apokleistiko.wordpress.com

Υ.Γ. Για τον Κ. Τσαρούχα ερίζουν εδώ και πολύ καιρό ο «Θέμα 989» και ο «Βήμα FM» για το ποιός (δεν) θα τον πάρει. Τελικά κέρδισε ο «Θέμα 989».