ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Μάνια εγκαλεί Γιώργο

Με νέο σχόλιο της η εκδότρια της Ελευθεροτυπίας επαναφέρει το θέμα της ανεξέλεγκτης εισβολής επιχειρηματιών στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με την εξαγορά εφημερίδων και ραδιοτηλεοπτικών σταθμών. Η Μάνια Τεγοπούλου εγκαλεί τον πρωθυπουργό για αδιαφορία και αδράνεια και… by the way θέτει ξανά θέμα παρακολουθήσεων από μυστικές υπηρεσίες (είχε καταγγείλει προ καιρού ότι τζιπ της ασφάλειας παρακολουθούσε τα γραφεία της “Ε”). Διαβάστε το σχόλιο της Μάνιας:
«Κάτι μου θυμίζει
Αφού τα θέματα του Τύπου είναι εκτός αρμοδιοτήτων του κ. Παπανδρέου, ας κλείσει το θέμα εδώ. Δεν θα ξανα- ενοχλήσω (ίσως).
By the way, τα τζιπ των Μυστικών Υπηρεσιών άλλαξαν πινακίδες;
Μ.Τ.»

By the way, που λέει και η Μάνια, ο απολυμένος διευθυντής της Κυριακάτικης Γιάννης Βλαστάρης εποφθαλμιά τη θέση του διευθυντή στο Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων (αν βέβαια φύγει ο Ταμπακόπουλος για το ρ/σ του ΑΝΤ1). Ο Βλαστάρης διαρρέει ότι «έχει τη θέση στο τσεπάκι» δεδομένων των στενών σχέσεών του με κυβερνητικά στελέχη (Πάγκαλος, Φώφη Γεννηματά κ.α.)