ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Με δική του εφημερίδα και ραδιοτηλεοπτικό σταθμό θα προχωρήσει ο Ζαγοριανίτης

Με δικό του σχέδιο φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει ο Παντελής Ζαγοριανίτης άμα τη αποχωρήσει του από το VETO (εκτός αν τον προλάβει το λουκέτο). Το πλάνο θα περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας εφημερίδας (ή το λίφτινγκ μιάς ήδη υπάρχουσας), ενός ραδιοσταθμού και ενός τηλεοπτικού σταθμού. Ο χρηματοδότης έχει βρεθεί και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί το προσωπικό που θα στελεχώσει τα τρία μέσα. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.
Ψάχνει για λεφτά ο Μάκης
Στο μεταξύ στο μέτωπο της ΒΕΤΟ ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει πυκνώσει τις επαφές του με πιθανούς υποψήφιους χρηματοδότες σε μια ύστατη (αλλά μάλλον απέλπιδα) προσπάθεια να βρεί στρατηγικό επενδυτή και να μην βάλει λουκέτο στην εφημερίδα. Υπάρχουν πληροφορίες για συνάντησή του με τον επιχειρηματία Δ. Μελισσανίδη που κατέληξε όμως σε αδιέξοδο. Αυτή την Κυριακή το VETO θα κυκλοφορήσει χωρίς προσφορές - τουλάχιστον δεν είδαμε κάποια διαφήμιση (ούτε στη zougla.gr) - και κανείς δεν γνωρίζει αν θα έχει μόνο φθηνή έκδοση.