ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Καβάλα παν στον Κόκκαλη, καβάλα παραιτούνται

Στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη παρέπεμψε ο Βραζιλιάνος τεχνικός Ζίκο τους εκπροσώπους του Τύπου που τον ρώτησαν ξανά, αν θα μείνει ή θα φύγει από την ομάδα. Πολύ προβληματισμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Καβάλα και το 0-0 ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζίκο. "Οι απουσίες που είχαμε μας επηρεάσαν. Η ομάδα μου είχε ευκαιρίες για να βάλει γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Ο φίλαθλος κόσμος δεν μπορεί να ξέρει το τι προβλήματα υπάρχουν στην ομάδα. Οι παίκτες μας δεν έχουν ακόμη τον ρυθμό έτσι ώστε να μπορέσουμε να παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε", ισχυρίστηκε σχετικά.

Για το αν τελικά θα φύγει ή θα μείνει στον Ολυμπιακό τόνισε: "Σ' αυτό πρέπει ν' απαντήσει ο πρόεδρος. Εγώ δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είναι θέμα καθαρά του προέδρου αν θα μείνω". Σχετικά με τα επεισόδια τόνισε: "Προσωπικά δεν μπορώ να βλέπω αυτήν την εικόνα".

Από gazzetta.gr