ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ υπέγραψε τριετή συμφωνία χορηγίας με κατασκευάστρια εταιρεία όπλων


Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
(01/06), η Μπορούσια Ντόρτμουντ υπέγραψε νέα τριετή συμφωνία χορηγίας με γερμανική εταιρεία όπλων Rheinmetall.
Το λογότυπο της εταιρείας όπλων θα εμφανίζεται στα προϊόντα με άδεια της Ντόρτμουντ ενόψει του τελικού του της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και θα εμφανίζεται στους διαφημιστικούς πίνακες του σταδίου και κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων Τύπου, αλλά όχι στις φανέλες των παικτών.
Ο γερμανικός σύλλογος αναφέρει ότι με τη συμφωνία, η Rheinmetall θα κερδίσει «τη χρήση διαφημιστικών χώρων ευρείας εμβέλειας, δικαιωμάτων μάρκετινγκ και ρυθμίσεων για εκδηλώσεις και φιλοξενία στο γήπεδο και στους χώρους του συλλόγου».
Είναι η πρώτη φορά που ένας σύλλογος της Bundesliga συμφωνεί χορηγία με γερμανική εταιρεία όπλων. Με έδρα τη γερμανική πόλη Ντίσελντορφ - 70 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ντόρτμουντ - η Rheinmetall είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πυρομαχικών στην Ευρώπη, παράγοντας μια ποικιλία τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης και μη επανδρωμένων αεροσκαφών μάχης.