ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Τσίπρας, Παπανδρέου και Ρουσόπουλος παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα του Ολυμπιακού από το Όσλο


Τον τελικό του Conference League  ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα παρακολούθησαν στο περιθώριο του Συμβουλίου της Ευρώπης, που διεξήχθη στο Όσλο, οι πρώην πρωθυπουργοί Αλέξης Τσίπρας και Γιώργος Παπανδρέου, όπως και ο βουλευτής Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών της ΝΔ Θόδωρος Ρουσόπουλος.
Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, είδε το πρώτο ημίχρονο του τελικού του Conference League Ολυμπιακός – Φιορεντίνα από το κινητό τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα.
Η συνέχεια δόθηκε σε μπυραρία με τον Γιώργο Παπανδρέου να προστίθεται παρέα όπου είδαν και οι τρεις μαζί το δεύτερο ημίχρονο του ματς. 
«Ως Ολυμπιακός, πανηγυρίζω ανάμεσα σε δύο Παναθηναϊκούς που όμως το χάρηκαν ως Έλληνες», έγραψε στο Instagram ο Θόδωρος Ρουσόπουλος που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την κατάκτηση του τροπαίου.
Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος συνόδεψε την ανάρτησή του με δύο φωτογραφίες: Στη μία απεικονίζεται ο ίδιος με τον Αλέξη Τσίπρα να παρακολουθούν το παιχνίδι στο κινητό του δεύτερου, ενώ στην άλλη φωτογραφία διακρίνονται οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και ο βουλευτής της ΝΔ χαμογελαστοί σε μπυραρία, βλέποντας το δεύτερο ημίχρονο.