ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Με τους δημοσιογράφους της νέας γενιάς


Ο «Αθήνα 9.84» δεν έχει μόνο σπουδαίο παρελθόν, αλλά και παρόν και μέλλον. Με αφορμή τα 37α γενέθλια του σταθμού που έσπασε το κρατικό μονοπώλιο και έφερε τον ραδιοφωνικό πλουραλισμό και την πολυφωνία στα ερτζιανά, ο «Αθήνα 9.84» γιορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με τους δημοσιογράφους της νέας γενιάς.
Ανήμερα των γενεθλίων του, ο «Αθήνα 9.84» δίνει τον λόγο στους φοιτητές των τμημάτων Επικοινωνίας-ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας του Παντείου Πανεπιστημίου και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως και στους πρωτεργάτες του «Ράδιο Πάντειον», προκειμένου να ακούσει πώς φαντάζονται οι δημοσιογράφοι του αύριο το ραδιόφωνο της νέας εποχής.
Σήμερα Παρασκευή, 31 Μαΐου, από τις 10 ως τη 1 το μεσημέρι, σε ένα ανοιχτό «workshop» στην αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος» του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» του Μεγάρου Αθηνών, ο «Αθήνα 984» υποδέχεται τους φοιτητές και τους καθηγητές τους για να ακούσει, να καταγράψει, να αφομοιώσει νέες ιδέες και προτάσεις.