ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

One Channel εναντίον Alpha TV


Όπως ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλουμένων Εργαζομένων στα Mεσα Mαζικής Eνημέρωσης (Π.Σ.Α.Ε. ΜΜΕ), το ερχόμενο Σάββατο 1 Ιουνίου (στις 18:00) διεξάγεται στο Δημοτικό Γήπεδο  Αγίου Δημητρίου ο τελικός του Κυπέλλου Τύπου «Γιάννης Διακογιάννης», ανάμεσα στις ομάδες του One Channel και του Alpha TV.
Το επόμενο Σάββατο, 8 Ιουνίου (18:15), διεξάγεται στο Αθλητικό Κέντρο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» ο μεγάλος τελικός του Πρωταθλήματος Τύπου, στον οποίο θα τεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες της Kingbet και του Sportime.
Ο φετινός τελικός του Πρωταθλήματος Τύπου είναι αφιερωμένος στη μνήμη του δημοσιογράφου Στράτου Σεφτελή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 28 Απριλίου 2024.
Στον τελικό του League Cup Τύπου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25/5 στο γήπεδο του Παπάγου, το Υ.ΕΘ.Α επικράτησε 4-1 της Γ.Γ.Α. και κατέκτησε το τρόπαιο. 
Στόχος των διοργανώσεων του Πρωταθλήματος Τύπου είναι να σταλεί μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των εργαζομένων στα ΜΜΕ, μέσω του ερασιτεχνικού αθλητισμού.