ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Η καλύτερη τυρόπιτα στην Αθήνα! Οδηγός επιβίωσης από μια πολύ στοργική υπάλληλο προς τους συναδέλφους της!


Με χαρά έφτασε στα χέρια μας το μεϊλάκι που έστειλε υπάλληλος εταιρείας στην Αθήνα προς τους συναδέλφους της προκειμένου να τους σώσει από μούφες παραγγελίες που προκαλούν στομαχικές και άλλες διαταραχές. Το κόνσεπτ ήταν «τυρόπιτα δίπλα στο γραφείο» όμως η ακάματη έρευνα αγοράς είναι σαφώς κάτι πολύ μεγαλύτερο και σίγουρα γευστικότερο!
Έτσι προέκυψε ο παρακάτω «Οδηγός επιβίωσης για την καλύτερη τυρόπιτα στην Αθήνα»!
«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η ΧΧΧΧΧΧ, με αίσθηση ευθύνης για το well-being του προσωπικού της και ακολουθώντας τα πρότυπα ΧΧΧΧ, πρωτοπορεί για άλλη μια φορά. Θέλοντας να σας παρέχει μόνο το καλύτερο, πραγματοποίησε ενδελεχές ρεπορτάζ αγοράς για την καλύτερη τυρόπιτα δίπλα στο γραφείο.
Το ρεπορτάζ έγινε κατά τη διάρκεια 7 εργάσιμων ημερών, μεταξύ 10 και 17 Οκτωβρίου 2023, όπου μία εθελόντριά μας εργάστηκε ακούραστα και με αυταπάρνηση για να σας μεταφέρει τι συμβαίνει γύρω σας. Για να μην κάνετε πια λάθος επιλογές, για να μην κλαίτε τα χρήματά σας, για να μην την τρώτε (την τυρόπιτα) και σας τρώει.
Πρώτα τρώμε, μετά γράφουμε!
Σημείωση: Το ρεπορτάζ ξεκίνησε αρχικά μόνο για τυρόπιτες κουρού. Εφόσον δεν ήταν διαθέσιμες στα καταστήματα που εξετάστηκαν προχωρήσαμε στην διαθέσιμη κατά περίπτωση επιλογή. Οι τυρόπιτες κρίνονται με βάση το μέγεθος, το κόστος και τη νοστιμιά. Για το τελευταίο βέβαια ισχύει το γνωστό «Περί ορέξεως..»

Πνύκα
Η τίμια, η σωστή, η τυρόπιτα του πρωινού όπως πρέπει να είναι. Μεγαλούτσικη, με ωραίο φύλλο και αρκετή γέμιση, που θα την θέλαμε ένα τσικ πιο αλμυρή ίσως. Τιμή δεν γνωρίζουμε γιατί πήραμε κι άλλα πράγματα, αλλά τα πιάνει σίγουρα τα € 2.

Άριστον
Η γνωστή, η παλιά ή μπορεί και η παλιακιά. Η μικρή θα λέγαμε εμείς. Δυο μπουκιές, άντε τρεις κι έξω απ’ την πόρτα. Νόστιμη βέβαια, με πιο μπισκοτένιο φύλλο από της Πνύκας, αλλά τι τα θες, αν πεινάς πολύ η μία τι να σου κάνει. Τιμή: € 1,60.

Fillo
Παραδοσιακή κατά δήλωση του καταστήματος αλλά έρχεται κατεψυγμένη και ψήνεται στο μαγαζί. Δεν υπήρχε σκέτη με φέτα, οπότε πήραμε την εκδοχή με φέτα και ντομάτα. Καλό μέγεθος, η ντομάτα ωραία προσθήκη αλλά κατά τα άλλα ψιλοαδιάφορη. Λίγο βαριά επίσης. Τιμή: € 2,30

Χρυσό Στάχυ
Κρίμα τα αστέρια στο Google reviews. Μάλλον αφορούσαν άλλα προϊόντα. Προϊόν βαθιάς κατάψυξης, με πολύ πολύ ζυμάρι, τόσο που βασικά αυτό σου μένει. Μικρή σε μέγεθος αλλά πέφτει λίγο βαριά. Τιμή: € 1,60

Χατζής

Μια επιλογή σε τυρόπιτα έχει ο Χατζής και αυτή είναι η τυρόπιτα ταψιού. Αλλά τι τυρόπιτα! Ωραίο κριτσανιστό φύλλο χωρίς ίχνος λαδίλας, μπόλικη γέμιση και μεγάλο κομμάτι. Τιμή: € 3. Θέλουμε να δοκιμάσουμε και την μπουγάτσα του!

Sante
H πιο «βιομηχανοποιημένη» και δεν το κρύβει. Φύλλο σφολιάτας όχι σπουδαίας ποιότητας και γεύσης αλλά αρκετή γέμιση. Χορταστική χωρίς να σε βαραίνει ιδιαίτερα. Μέγεθος ικανοποιητικό. Τιμή: € 1,70

- από το viewtag.gr