ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Γιατί η «κόκκινη» Νατάσα οδεύει προς το Mega; Γιατί μπορεί!..


«Τίποτε δεν μπορεί να έχει αξία, αν δεν έχει χρησιμότητα» είχε πει ο Καρλ Μαρξ μια φράση που μπορεί να δώσει μια to the point απάντηση στο ερώτημα γιατί το Mega να θέλει να εντάξει τη Νατάσα Γιάμαλη στο δυναμικό του.
Ούτε «κόκκινο» έγινε το Mega λοιπόν ούτε η «κόκκινη» Νατάσα έγινε «συστημική» όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τα κυρίαρχα ΜΜΕ οι σύντροφοί της στον ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο έχει υπάρξει υποψήφια σε μη εκλόγιμη θέση. 
Η 37χρονη δημοσιογράφος έχει κολλήσει ένσημα στην «Αυγή» με μαχητική αρθρογραφία, ενώ έχει ασχοληθεί και με το web TV του ομώνυμου site μονίμως μπροστά στον φακό, σε ζωντανή μετάδοση από το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά την επιτυχημένη θητεία της στο Kontra στη βραδινή ζώνη, εκεί που καθιερώθηκε δηλαδή, θα συνεχίσει στο Mega στο πρόγραμμα, εκτός απροόπτου, του Σαββατοκύριακου, ως προέκταση της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου.
Εξετάζεται επίσης η εκδοχή η Γιάμαλη να καλύψει ένα μέρος της μεσημεριανής ζώνης με πιθανότερη εκείνη που θα διαμορφωθεί ένα συμπαγές ενημερωτικό «μέτωπο» με το «Live news» έως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Στο Kontra αναζητούν την αντι-Γιάμαλη και όλα δείχνουν ότι τη βρήκαν.

- από το mononews (Σόνια Χαϊμαντά)