ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Τσίπρας για Μητσοτάκη: Γελάω με τον τρόπο που προσπαθεί να αποφύγει το debate


Για ακόμα μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναμετρηθούν οι δυο τους σε ένα προεκλογικό debate, κάτι που ο πρωθυπουργός αποφεύγει. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δέχτηκε ερώτηση σχετικά με τη δήλωση του Μητσοτάκη ότι «επιδιώκει σύγκριση και όχι σύγκρουση» και πως ο ίδιος δέχεται να γίνει ένα τηλεοπτικό debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.
«Γελάω με τον τρόπο που προσπαθεί, σαν ο διάολος το λιβάνι - αυτός που μιλάει για σύγκριση και λέει το δίλημμα των εκλογών είναι “Μητσοτάκης ή Τσίπρας” - αρνείται να κάτσουμε σε ένα τραπέζι οι δυο μας και να συγκριθούμε. Και να καταθέσουμε τις θέσεις μας, τις προτάσεις μας. Διαρκώς ξεφεύγει».
Απαντώντας σε ερώτηση αν δέχεται ένα debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ο Αλέξης Τσίπρας είπε:
«Και όλοι μαζί, αλλά και οι δύο μας. Γιατί αύριο το πρωί ο ένας από τους δυο θα κερδίσει. Αν ήταν να κερδίσει κάποιος τρίτος, ας ερχόταν και ένας τρίτος. Να κάτσουμε και όλοι μαζί, αλλά γιατί θέλει άλλους τέσσερις ανάμεσά μας αφού αυτός ζητάει την σύγκριση;
Είναι φοβερό το πόσο προσπαθεί να αποφύγει. Εγώ το 2015 κ. Ζαχαρέα ήμουν απέναντι στο κ. Μεϊμαράκη. Κάναμε με όλα τα κόμματα και έκανα και εγώ με τον Μεϊμαράκη. Έχασε η δημοκρατία από αυτό ή κέρδισε; Με τους πέντε, με τους έξι είναι και λίγο σούπα και είναι δύσκολο να γίνει ουσιαστική συζήτηση. Και την κάνουμε και στη Βουλή. Γιατί θέλει να αρνηθεί αυτό που γίνεται σε όλους τις ευρωπαϊκές χώρες;».