ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Η απάντηση της Τρέμη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο «Βάζω το όριό μου»


Η Όλγα Τρέμη βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στο επίκεντρο της προσοχής όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Ο.Κ. αναφέρθηκε στην σύντομη ερωτική σχέση που είχαν στα νεανικά του χρόνια με αναλυτικές λεπτομέρειες.
Η σχετική δήλωση του παρουσιαστή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, κυρίως αρνητικών προς το πρόσωπό του, και ο ίδιος επικαλέστηκε «λάθος» από πλευράς του δημοσιογράφου.
Όλες αυτές τις ημέρες που ακολούθησαν η Όλγα Τρέμη, η οποία επιστρέφει στα τηλεοπτικά πράγματα ενόψει εκλογών, αρνήθηκε να τοποθετηθεί. Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από πλευρά της ίδιας ή των ανθρώπων του περιβάλλοντός της και στη μοναδική συνάντηση που είχε με τηλεοπτικό συνεργείο αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.
Η συνέντευξή της το σαββατοκύριακο στο Πρώτο Θέμα και τον Δημήτρη Δανίκα ήταν η πρώτη μετά από καιρό και, όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει αναφορά στο σοκαριστικό συμβάν.
«Βάζω το όριό μου, τελεία. Το θέμα (με τον Ανδρέα Μικρούτσικο) είναι από αυτά που δεν συζητώ» ήταν η απάντηση της άνκοργούμαν.