ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Η αντίδραση της Ράνιας Τζίμα στην… «απορία» Πρετεντέρη – Αποθέωση για την παρουσιάστρια στο Twitter


Ένταση ανάμεσα στον Γιάννη Πρετεντέρη και τη Ράνια Τζίμα στον «αέρα» του Mega αναφορικά με το «ανθρώπινο λάθος» του σταθμάρχη και την απόδοση ευθυνών για τη φονική σύγκρουση των τρένων.Αφορμή στάθηκε η δήλωση του συνηγόρου του σταθμάρχη ότι ο πελάτης του αναλαμβάνει «το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί» για την τραγωδία στα Τέμπη.
«Τι εννοούσε οταν είπε ότι βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος;» αναρωτήθηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης. «Ότι τι; Δεν κατάλαβα. Υπάρχει κάποιο δάσος που δεν το ξέρουμε;» συνέχισε ο σχολιαστής του Mega…
Η Ράνια Τζίμα απάντησε στον συνάδελφό της: «Είναι αυτό που συζητάμε όλοι στη χώρα εδώ και δύο 24ώρα. Έκανε το λάθος. Ήταν μόνο αυτό; Μόνο το ανθρώπινο λάθος;».
«Τι άλλο μπορεί να είναι;» συνέχισε να απορεί ο Γιάννης Πρετεντέρης...
«Όλα αυτά που έπρεπε να έχουν τοποθετηθεί και δεν έχουν τοποθετηθεί για να προλάβουν το ανθρώπινο λάθος, ώστε ακόμη κι αν αυτό συνέβαινε να μη θρηνήσουμε 50-60-70-100 νεκρούς. […] Να μαλώσουμε με την κοινή λογική δηλαδή; Σε καμία οργανωμένη πολιτεία, πουθενά στον κόσμο δεν αφήνουμε σε ένα ανθρώπινο χέρι την ευθύνη για τόσες ζωές. Αυτό δεν γίνεται πουθενά, σε καμία χώρα του πλανήτη» απάντησε η παρουσιάστρια του Mega.

Αποθέωση στο Twitter

Η αντίδραση της Ράνιας Τζίμα στις… απορίες Πρετεντέρη έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στο Twitter, όπου οι χρήστες αποθέωσαν τη δημοσιογράφο για όσα (αυτονόητα) απάντησε στον σχολιαστή του Mega.
Ενδεικτικά:
- από topontiki.gr