ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Έτρεξε ο ΣΚΑΪ κατευθείαν να κάνει πρόταση στον Πολάκη


Κοιτάξτε λοιπόν που ξαφνικά ο ΣΚΑΪ αγάπησε τον Παύλο Πολάκη και θέλει να τον βγάλει να μιλήσει στην τηλεόραση. Ναι, ο ΣΚΑΪ τον Πολάκη. Την πρόταση του καναλιού την έκανε ο αρμόδιος συντάκτης σε θέματα ΣΥΡΙΖΑ, ο καλός συνάδελφος Αντώνης Αντζολέτος. Του ζήτησε του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να πάει στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη.
Φυσικά ο Παύλος Πολάκης έριξε πόρτα στον ΣΚΑΪ. Δεν είναι ο Πολάκης σαν τους άλλους της ΛΑΕ. Καμία σχέση...
«Κύριε Αντζολέτο θα μιλήσω όταν θα αποφασίσω εγώ», του απάντησε με SMS.
 «Προφανώς δεν είστε η προτίμησή μου. Μου έχετε φερθεί χυδαία στο παρελθόν και στο πρόσφατο παρόν. Τώρα μου στέλνετε μηνύματα για να κάνετε στήσιμο και να σπρώξετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Δεν σας φοβάμαι. Δεν σας εκτιμώ ως σταθμό και δημοσιογραφία. Προέχει η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και η αξιοπρέπεια όλων μας και όχι τα κουτσομπολιά που θα προσπαθήσετε να εκμαιεύσετε. Ευχαριστώ για την πρόσκληση, Παύλος Πολάκης».
Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται, λένε. Τότε λοιπόν εμφανίστηκε ο ΣΚΑΪ.
Όχι πως δεν θα ήθελαν όλοι τώρα τον Παύλο Πολάκη για συνέντευξη. Δημοσιογραφικά είναι καυτός. Απλώς έχω την αίσθηση ότι οι προθέσεις του ΣΚΑΪ δεν είναι και τόσο αγνές, δημοσιογραφικά μιλώντας πάντα.
Δημήτρης Κανελλόπουλος (EφΣυν)