ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Αμηχανία στο Μαξίμου


Aμηχανία επικρατεί στην κυβέρνηση μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Μαξίμου το δεξί χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννης Βρέντζος. Ο Γιάννης Οικονόμου ερωτήθηκε σχετικά από την «Αυγή» και τον Κώστα Σαββόπουλο κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εκφράζοντας τη δυσφορία του.
«Τα όσα είπε ο κ. Βρέντζος σαφώς και δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού και ως πού, με την ποδοσφαιρική του ιδιότητα, μπορεί ένας παράγοντας να προβαίνει σε τέτοιες εκτιμήσεις, χωρίς κανένα στοιχείο. Σαφώς και δεν συμβαίνει» ισχυρίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συμπλήρωσε: «Για την ποδοσσφαιρική διάσταση, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να σχολιάσω».
Υπενθυμίζεται ότι το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για «ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη». Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βρέντζος μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα.
Αυτό είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας, στο Μέγαρο Μαξίμου, με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία
».