ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Ολυμπιακός: έξι μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στον Καραπαπά, 3,5 μήνες στον Βρέντζο


Το πειθαρχικό όργανο της Super League γνωστοποίησε ότι ο Κώστας Καραπαπάς (αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού) τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα έξι μηνών και ο Γιάννης Βρέντζος (μέλος του ΔΣ) με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα τριών μηνών και 15 ημερών για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.
Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ τιμώρησε τον Καραπαπά με έξι μήνες απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, σχεδόν δηλαδή μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Οι τρεις από τους έξι μήνες είναι για υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές.
Στον Γιάννη Βρέντζο επιβλήθηκε ποινή 3, 5 μηνών απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο ενώ ο Δημήτρης Αγραφιώτης (αντιπρόεδρος) απαλλάχθηκε.
Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των παραγόντων του.
Οι ποινές αφορούν τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο και την είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών. Εκκρεμεί η πειθαρχική δίωξη σε Μαρινάκη και Βρέντζο για τις δηλώσεις που έκαναν μετά το παιχνίδι, που θα εκδικαστεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.