ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Η Ομοσπονδία και οι δημοσιογραφικές Ενώσεις χαιρετίζουν τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων στην γενική απεργία


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και οι δημοσιογραφικές Ενώσεις όλης της χώρας χαιρετίζουν την μεγάλη συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην γενική απεργία της 9ης Νοεμβρίου. Οι δημοσιογράφοι ένωσαν τη φωνή τους με όλους τους εργαζόμενους και έστειλαν ηχηρό μήνυμα για αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων με επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων και μέτρα που θα δώσουν πραγματικές λύσεις στην οικονομική καταρράκωση που βιώνει το σύνολο του πληθυσμού.
Οι μεγάλες πορείες στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα έδωσαν στίγμα αγώνα για εργασιακή αξιοπρέπεια και υπεράσπιση των αρχών της δημοκρατίας, της ισότητας, της δικαιοσύνης. Η αξιόπιστη και ελεύθερη ενημέρωση αποτελεί, άλλωστε, ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατικής λειτουργίας.
Η συμμετοχή των δημοσιογράφων στην απεργία ήταν συντριπτική, αποδεικνύοντας ότι η δημοσιογραφία είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, την οποία και πρέπει να υπηρετεί.
Η προβολή της μεγάλης συμμετοχής στην απεργία καθώς και των αιτημάτων της είναι όπλο υπέρ του κοινού στόχου και ιερό καθήκον της δημοσιογραφικής αποστολής.