ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Οκτώ σεφ στον «πιο αδύναμο κρίκο» με τον Τάσο Τρύφωνος


Οκτώ από τους πιο γνωστούς Έλληνες σεφ έρχονται την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, στις 19:00, στον «Πιο αδύναμο κρίκο», με τον Τάσο Τρύφωνος, σ’ ένα ξεχωριστό επεισόδιο, για να «δοκιμάσουν» τις γνώσεις τους και παράλληλα να συμβάλουν στη φιλανθρωπική προσπάθεια του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού.
Οι Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος, Γιώργος Παπακώστας, Γεωργιάννα Χειλιαδάκη, Άλεξ Τσιωτίνης, Χρόνης Δαμαλάς, Γωγώ Δελογιάννη και Δήμος Σαμουράκης διεκδικούν 10.000 ευρώ και το… αστέρι Michelin του «Πιο αδύναμου κρίκου». Το ποσό που θα καταφέρουν να κερδίσουν θα δοθεί για την ενίσχυση της οργάνωσης «Εξέλιξη Ζωής», που απευθύνεται σε ανήλικους της εφηβικής ή μετεφηβικής ηλικίας (12-18 ετών) και νεαρούς ενήλικες (18-25 ετών) που διαβιούν ή έχουν μεγαλώσει σε οποιοδήποτε δομή κλειστής παιδικής προστασίας.
Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, σ’ ένα σπέσιαλ επεισόδιο, κάποιος θα σερβίρει vegan κοκορέτσι. Κάποιος δεν θα έχει ακονίσει τα μαχαίρια του. Ποιος θα μας ετοιμάσει κέικ από φαγόπυρο; Και ποιος, τελικά, είχε ξεχάσει να προθερμάνει το φούρνο του;
Το πιο viral και αγαπημένο παιχνίδι γνώσεων «Ο πιο αδύναμος κρίκος» κάθε βράδυ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 19:00, από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.
Executive producer: Στέφανος Καλλιγιάννης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γιαχνής
Αρχισυνταξία: Γιάννης Χατζηγεωργίου
Διευθυντής φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Γραμματόπουλος
Συντονισμός παραγωγής: Ελένη Παντελή
Casting director: Εβίτα Παπανικολάου
Εταιρεία Παραγωγής: J.K Productions