ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Η απάντηση Τσακαλώτου που δεν άρεσε


Μια απάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη συνέντευξη που έδωσε στην «Καθημερινή της Κυριακής» δεν άρεσε σε μερίδα υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., οι οποίοι και επανέλαβαν τη γνωστή τακτική της «ανθρωποφαγίας» που είναι πολύ της μόδας στην αρένα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 Ειδικότερα, σε ερώτημα που δέχτηκε ο πρώην υπουργός για τα ελαττώματα του Αλέξη Τσίπρα απάντησε ότι «έχει μια ανασφάλεια που δεν δικαιολογείται» και πως «σ’ ένα πράγμα που είναι χειρότερος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι στην επιλογή συμβούλων. Για να είμαι όμως δίκαιος, αυτό το λέει και ο ίδιος».
Η απάντηση προκάλεσε αρκετά αρνητικά σχόλια στη σελίδα του κ. Τσακαλώτου στο facebook από «συντρόφους», πολλοί εκ των οποίων χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις τον καλούσαν να αποχωρήσει από το κόμμα. 
Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και μάλιστα εν όψει συνεδρίου. Αποδέκτης παρόμοιων αντιδράσεων και συμπεριφορών ήταν και ο Νίκος Φίλης πριν από λίγο καιρό, ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησε ένα κείμενο που συγκέντρωνε περισσότερες από 500 υπογραφές μελών του κόμματος με το οποίο ζητούσαν να σταματήσει το μπούλινγκ, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι χαρακτηριστικό της Αριστεράς. 
Για την ιστορία πάντως, το θέμα δεν αναδείχτηκε από κάποιο φιλοκυβερνητικό μέσο, αλλά από ιστότοπο που φέρεται να είναι θετικά διακείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.
Δημήτρης Τερζής / ΕφΣυν