ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Ξεσπάθωσε κι ο Μουτσινάς: Ποιος είσαι εσύ Άρη Πορτοσάλτε...


Πυρά κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά και κατά του Άρη Πορτοσάλτε για τη δήλωση ότι «οι φτωχοί δεν είναι παραγωγική μονάδα στην κοινωνία και δεν βάζουν βενζίνη» εξαπέλυσε ο Νίκος Μουτσινάς on camera, κατά την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.
«Τι βλακείες κάθονται και λένε στην τηλεόραση. Ποιος είσαι εσύ Άρη Πορτοσάλτε που θα μου πεις ότι εγώ επειδή έχω μεγαλώσει και δεν έχω λεφτά δεν μπορώ να έχω αυτοκίνητο και θα με αναγκάσεις να μπω στο λεωφορείο. Μη λέτε πράγματα τα οποία αν τα ακούσετε μετά θα πείτε "ρε φίλε τι είπα;". Μην τα λέτε αυτά» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.
Στη συνέχεια στο στόχαστρό του βρέθηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. «Η κυβέρνηση καταλαβαίνει ότι πάει να κάνει μία κοινωνία 75 ταχυτήτων; Είσαι μεγάλος δεν μπορείς, είσαι γκέι, αποκλείεσαι σε αυτά, είσαι μονογονεϊκή, θα έχεις τα λιγότερα (...). Τελευταία ακούγεται πολύ η λέξη φτώχεια. Δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει ο πρωθυπουργός ότι είμαστε μία πολύ πλούσια χώρα και να ακούμε περισσότερες φορές τη λέξη φτώχεια. Αποφασίστε, είμαστε φτωχοί ή πλούσιοι;».