ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Εισηγήσεις στο Μαξίμου: Βάλτε φρένο στον Αδωνη


Ακρως δυσαρεστημένοι από τις εμφανίσεις του Αδωνη Γεωργιάδη και τα όσα λέει σε ραδιόφωνα και τηλεοράσης, εμφανίζονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Προς αυτή την κατεύθυνση και το σχετικό σχόλιο στη στήλη "Θεωρείο" της εφημερίδας Καθημερινή, που υπό τον τίτλο «φρένο στον Άδωνι», γράφει:
"Το ταμπεραμέντο του Αδώνιδος στην επικοινωνία δεν αμφισβητείται, ούτε η ικανότητά του να κερδίζει τηλεοπτικές μάχες. Επειδή όμως η ατζέντα της κυβέρνησης είναι «χαμηλοί τόνοι» και μικρότερη πόλωση, πολλοί εισηγούνται να μπει ένα φρένο στον υπουργό Ανάπτυξης".
Θυμίζουμε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης προ ημερών στον ΑΝΤ1 έκανε λόγο για μίζερους πολίτες και τα έβαλε με την Ελένη Καλογεροπούλου όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν είναι μίζεροι όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος που έχουν σε πολλές περιπτώσεις τριπλασιαστεί.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης της επιτέθηκε φωνάζοντας: «Σταματήστε κυρία μου την κλάψα, βλάπτετε την Ελλάδα» και «ας αφήσουμε τα ψόφια, παντού έχει πληθωρισμό». 
«Εσείς εκπροσωπείτε τον ελληνικό λαό και όχι εγώ που είμαι εκλεγμένος από 70.000 πολίτες; Από πού είστε εσείς εκπρόσωπος του λαού; Είστε μια υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ φανατικιά και τίποτα άλλο» είπε στην δημοσιογράφο ο Γεωργιάδης.