ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Σκάσαμε στα γέλια...


«Ο δικτατ…, ζητώ συγγνώμη, είναι πρωί και δεν έχω ξυπνήσει καλά ακόμα, ο πρόεδρος Πούτιν». Και αργότερα ξανά, αυτή τη φορά με ολοκληρωμένο τον προσδιορισμό: «Ο δικτάτορας, συγγνώμη, ο πρόεδρος Πούτιν…». Με αυτό το... φρέσκο χιούμορ (ή μη χιούμορ) της δήθεν λανθασμένης λέξης που ανακαλείται, ο Μάνος Βουλαρίνος βγάζει το ψωμί του ως σατιρικός σχολιαστής –και μάλιστα όχι μόνο σε έναν μέσον. Το συγκεκριμένο το απολαύσαμε στον ραδιοφωνικό Σκάι το μεσημέρι της Τρίτης. 
Οπότε, ο χιουμορίστας του Φαλήρου έκλεισε όπως ακριβώς άρχισε – με το ίδιο αστείο: «Το λουλούδι Τσακαλώτος –χραπ!– κλαδεύτηκε, και έκανε ό,τι κάνουν συνήθως οι αριστεροί όταν το άρωμα του λουλουδιού τους δεν αρέσει στον αρχηγό: ανασκεύασε». 
Και στη συνέχεια του σχολίου: τα λουλούδια που δεν αρέσουν κλαδεύονται, «όπως ακριβώς έκανε και ο δικτάτορας Μάο –ο… για όνομα του Θεού!– ο πρόεδρος Μάο».
Σκάσαμε στα γέλια με το επαναλαμβανόμενο ευρηματικό γκαγκ. Άσε που μας τρομάξαμε με τον πλάγιο παραλληλισμό: Τσίπρας-Μάο! Ανατριχίλα...