ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Virtual Forum για τη Δημοσιογραφία


Mιας και είστε στο σπίτι (και πού αλλού να πάτε δηλαδή;), μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν και να παρακολουθήσετε το Virtual Forum για τη Δημοσιογραφία από μεθαύριο Τετάρτη και για ένα.. τριήμερο. Οργανώνεται από τον Incubator for Media Education and Development (για τους φίλους IMedD), που είναι ένα παρακλάδι του Ιδρύματος Νιάρχου και κάνει ενδιαφέρουσα δουλειά στο χώρο της επικοινωνίας.
Όσο για το Forum και τους στόχους του, ορίστε τι λένε οι ίδιοι οι οργανωτές:
«Στοχεύουμε μέσα σε 3 ημέρες να κάνουμε μια ανασκόπηση στο πως η φετινή χρονιά επηρέασε τη δημοσιογραφία, να γνωρίσουμε εργαλεία και τεχνικές που συνδράμουν στον μετασχηματισμό του κλάδου, αλλά και να συζητήσουμε την επόμενη ημέρα της δημοσιογραφίας. Μέσα από panels, ομιλίες, flash sessions, workshops, το SNF Dialogues αλλά και την Avant-Première της πρώτης παραγωγής ντοκιμαντέρ του iMEdD, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να προβληματιστούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό»

- από τη στήλη του Χρήστου Ξανθάκη medioΠΙΛΑΦΟ στο newpost