ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Ο Καρτερός και οι «λαγοί της ενημέρωσης»


Σε καθημερινή πλέον βάση ο Θανάσης Καρτερός ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους χειρισμούς του... επιτελικού κράτους. Σε κάθε κείμενό του στην «Αυγή» μπλέκει πάντα τα.. Μέσα Ενημέρωσης και τους «λαγούς της ενημέρωσης». Με αφορμή το απίστευτο αλαλούμ που επικράτησε εν μέσω της κακοκαιρίας «Μήδεια», παρά τις συνεχείς και πολυδιαφημισμένες συσκέψεις, ο Θανάσης Καρτερός με δηκτικο τρόπο γράφει στην «Αυγή»:
(...) Απροστάτευτοι με τόσο επιτελικό κράτος; Πρέπει οι αρμόδιοι να επιληφθούν του θέματος. Πρώτον, να ενισχύσουν ακόμα πιο ζεστά, με λίστες πανδημίας, θυέλλης, χιονοπτώσεων, βροχοπτώσεων και λοιπά τα χειμαζόμενα κανάλια. Δεύτερον, να ξετινάξουν ακόμα πιο ζεστά τον ΣΥΡΙΖΑ. Και τρίτον, να ανταμείψουν ακόμα πιο ζεστά τους λαγούς της ενημέρωσης που επικαλούνται τον άγιο για να τσουλήσουν σε καθαρό δρόμο. Να αισθανθούν και οι νοικοκυραίοι κάποια επιτελική ζεστασιά εν μέσω παγωνιάς, βρε αδερφέ...»