ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Οργισμένη ανάρτηση Καφετζόπουλου με "καρφιά" για Γεωργουσόπουλο και Χωμενίδη


Χρ. Χωμενίδης: Αντώνη εφόσον με προκαλείς, θα σε προκαλέσω κι εγώ. Μίλα εσύ! 

Με μία οργισμένη ανάρτηση, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος καλεί τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού να μη φοβούνται και να βγουν να μιλήσουν. Ο Καφετζόπουλος βάλει.. εναντίον όσων θεωρεί ότι προσπαθούν να "ξεπλύνουν" τους θύτες.
«Τίποτα δεν συγχωρεί και τίποτα δε σβήνει την ασχήμια αυτών που πολιτεύτηκαν με την ψευδαίσθηση ότι είχαν το Προνόμιο και την Αυταπάτη ότι ο κόσμος τους ανήκει μαζί με όποιο ανθρώπινο ή άλλο ον έτυχε να βρεθεί στο δρόμο τους», σημειώνει, μεταξύ άλλων.
«Το πλυντήριο ξαναχτυπά με δύναμη, η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται. Ο Γεωργουσόπουλος αναπολεί τις ρομαντικές εποχές που οι μπουλουκτσήδες πέρναγαν από το λεπίδι της ταπείνωσης τους ψάρακλες ηθοποιούς, τις ωραίες εποχές που ο βιασμός δεν ήταν και κάτι ακατονόμαστο δα… Ο Χρήστος Α. Χωμενίδης ανησυχεί τώρα μήπως – άξαφνα – γίνουμε ζούγκλα επειδή κάποιοι καταγγέλλουν τις ύβρεις που διέπραξαν ταλαντούχοι [και μη ταλαντούχοι]. Συγχέει το κουτσομπολιό με την αδικοπραξία. Θα έλεγα ότι πλανάται πλάνην οικτράν αν δεν γνώριζα ότι τόσο [δα] νιονιό το διαθέτει. Οι πάνω όροφοι των καναλιών επιχειρούν έφοδο για να καταλάβουν το χώρο που κάλυπταν μέχρι προχτές τα υπόγεια [τους] της φτηνής ψυχαγωγίας. [Σε κάποιες περιπτώσεις με αξιοθαύμαστη ανθρωπιά, τα υπόγεια]. Μη φοβάστε, μιλάτε», γράφει ο Καφετζόπουλος.
Ο Χρήστος Χωμενίδης απάντησε σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτηση Καφετζόπουλου:
"Ελπίζω, Αντώνη, να θυμάσαι από την εποχή του δημοψηφίσματος -δεν έχουν περάσει δα και τόσα χρόνια- ότι δεν συνηθίζω ούτε να πηγαίνω με το κύμα ούτε να κουκουλώνω, πολλώ δε μάλλον να υπηρετώ συμφέροντα. Εφόσον όμως με προκαλείς, θα σε προκαλέσω κι εγώ. Μίλα εσύ! Τόσες δεκαετίες είσαι ηθοποιός. Μίλα για ό,τι ξέρεις, ό,τι είδες, ό, τι συνέβη σε εσένα και στους διπλανούς σου. Συγκεκριμένα. Με ονόματα. Όσο δε για τον Γεωργουσόπουλο, μην αλλοιώνεις το πνεύμα και το γράμμα του. Κάθε άλλο παρά δικαιολόγησε ο άνθρωπος τους θεατρικούς βιασμούς."


Αργότερα ο Χρήστος Χωμενίδης πήρε θέση μέσα από την σελίδα του στο fb: