ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Πόσα ανήλικα άραγε βρέθηκαν τόσο κοντά με τον «γνωστό σκηνοθέτη»;


«Τον παιδεραστή μου δεν τον φοβάμαι, αυτός πρέπει να με φοβάται». Ετσι έκλεισε χθες το βράδυ την εξομολόγησή του στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha, με την Ελεονώρα Μελέτη, ο Βασίλης..Ο Βασίλης βιάστηκε και κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον «γνωστό σκηνοθέτη». Για πρώτη φορά όταν ήταν 15 ετών και συνεχίστηκε για τέσσερα χρόνια. Και, χθες το βράδυ, σήμερα τα ξημερώματα δηλαδή, αποκάλυψε on camera όσα τρομακτικά έζησε.
Ο Βασίλης είναι θύμα του γνωστού-άγνωστου σκηνοθέτη, τόσου γνωστού που δεν μπορούμε να πούμε το όνομά του, τόσου γνωστού και με τόσους πολλούς φίλους (καλλιτέχνες και πολιτικούς) που κάποιοι φτάνουν να παίρνουν τηλέφωνα σε δημοσιογράφους και να συνιστούν «να προσέχεις» ή ακόμα και να απειλούν.
Ο Βασίλης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του γνωστού-άγνωστου σκηνοθέτη, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου. «Δεν θα έφευγα σε καμία περίπτωση από την Ελλάδα αν δεν έκανα κάτι, θα κινούσα γη και ουρανό», είπε - μένει στο εξωτερικό εδώ και χρόνια. Και ήθελε να το κάνει από το 2014 όταν είδε, φρικαρισμένος, πως αυτός ο «γνωστός σκηνοθέτης» έκανε οντισιόν για ανήλικους!
Σημειώστε πως στη μήνυση, όπως αποκάλυψε η δικηγόρος του Βασίλη κ. Κουρτέση, υπάρχουν καταγγελίες και για άλλα ανήλικα άτομα ενώ, ήδη, επικοινώνησαν μαζί της άλλα δύο παιδιά, καταγγέλλοντας τον ίδιο γνωστό-άγνωστο σκηνοθέτη, για περιστατικά που συνέβησαν το διάστημα 2014-2016 και άρα δεν έχουν παραγραφεί.
- από κείμενο του Βασίλη Κανελλόπουλου στην ΕφΣυν