ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Δεν το καταλαβαίνουν στο in.gr;


Μπορεί να είναι είδηση για τα άλλα Μέσα ενημέρωσης κάθε «είδηση», κάθε ταπεινωτική «πληροφορία», του Μακελειού; Για μερικά είναι! Και αναπαράγουν αυτές τις αθλιότητες επειδή.. εξανίστανται, λένε, για όσα γράφει η εφημερίδα τού Χίου. Τις τελευταίες ημέρες το κάνει το in.gr, το σάιτ ενός μεγάλου μιντιακού ομίλου –η παλαιότερη ενημερωτική ιστοσελίδα με ευρεία δημοσιογραφική κάλυψη. Τη μία φορά αγανάκτησε με το πρωτοσέλιδο για τον Σταμάτη Φασουλή και τον Απόστολο Γκλέτσο, την άλλη για εκείνο με τη Ναταλία Γερμανού:
**«Εξώφυλλο ντροπή», γράφει για την πρώτη περίπτωση. (Σχετικό, άσχετο: επιτέλους ας μάθουμε τη διαφορά εξώφυλλου, που αφορά περιοδικά, και πρωτοσέλιδου, που αφορά εφημερίδες).
** Την επομένη κάνει λόγο για «νέο ντροπιαστικό πρωτοσέλιδο», που έχει «άθλιους χαρακτηρισμούς για τη Ναταλία Γερμανού».
Και στις δύο περιπτώσεις το σάιτ αναδημοσιεύει ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα πρωτοσέλιδα. 
Ουσιαστικά, δηλαδή, διευρύνει τον αριθμό των αποδεκτών των αθλιοτήτων, τις οποίες θα έβλεπαν πολύ λίγοι αν δεν ασχολείτο κανείς μαζί τους –εκτός, κανονικά, της Δικαιοσύνης.
Πραγματικά, δεν καταλαβαίνουν στο in.gr ότι έτσι γίνονται αναμεταδότες των αθλιοτήτων που αποδοκιμάζουν;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Βέβαια, υπάρχουν και άλλα σάιτ που βγήκαν από τα ρούχα τους με τα πρωτοσέλιδα του Μακελειού . Και από την πολλή αγανάκτηση τα δημοσίευσαν... Αλλά το in.gr δεν είναι, ιστορικά τουλάχιστον, οποιοδήποτε σάιτ.

- από το μπλογκ Harddog