ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Τι γυρεύει ο Μιχελάκης στην πρωινή εκπομπή του Real fm;


Στο δυναμικό του ραδιοσταθμού Real fm εντάσσεται ο Γιάννης Μιχελάκης, Ο δημοσιογράφος θα προστεθεί στο δίδυμο Γιώργου Xουδαλάκη - Ιωσήφ Καλαμαράκη στην πρωινή εκπομπή 8 με 10..Την έλευση του Γιάννη Μιχελάκη στην εκπομπή, προανήγγειλε από το μικρόφωνο του Realfm, ο Γιώργος Χουδαλάκης
Το e-tetradio υπό τον τίτλο «Δωρεάν μαθήματα από τον Real FM στο πώς διαλύεις μία εκπομπή» σχολίασε σχετικά:
«Με μία ακατανόητη, ραδιοφωνικά, κίνηση φυτεύεται ο Γιάννης Μιχελάκης στο πρωινό του Real fm. Ετσι από Δευτέρα, στο πρωινό 8 με 10 του Real FM με τον Γιώργο Χουδαλάκη και τον Ιωσήφ Καλαμαράκη, προστίθεται και ο Γιάννης Μιχελάκης! Τρίτο άτομο σε μία ραδιοφωνική εκπομπή, ούτε τηλεοπτικό πάνελ κουτσομπολίστικης εκπομπής να ήταν. Αδιανόητο, ραδιοφωνικά, να προσθέτεις τρίτον δημοσιογράφο σε μία εκπομπή. Δεν είναι Sfera 102.2 ή Athens DeeJay 95.2 ο Real FM να γίνεται πρωινή αστεία και χαβαλεδιάρικη φάση στον αέρα, είναι ειδησεογραφικός σταθμός. Και δεν είναι καν καφενείο να μιλούν όλοι. Αφήστε δε το ακατανόητο να εντάσσεις στο μέσο της σαιζόν και σε ένα επιτυχημένο ντουέτο ένα τρίτο άτομο. Και σε prime time. Καραμπινάτο γραμμάτιο οκ, είναι φανερό, αλλά έτσι ανακατώνουν, χωρίς λόγο, το ραδιόφωνό τους».
Από την πλευρά του το Harddog γράφει:
"Την περασμένη περίοδο, στην πρωινή ζώνη του Real fm, μαζί με τους Χουδαλάκη-Καλαμαράκη (ένα εξαιρετικά ευχάριστο και επιτυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο) εμφανιζόταν και η Στεφανία Κασίμη. Αν δεν θυμόμαστε λάθος, προϋπήρχε το δίδυμο Χουδαλάκη-Κασίμη, επίσης επιτυχημένο, και στη διαδρομή προστέθηκε ο Ιωσήφ Καλαμαράκης που πρόσθεσε τα δικά του στοιχεία στην εκπομπή μεταξύ των οποίων παλιές ηχογραφημένες δηλώσεις.
Προφανώς, η παρουσία τριών παρουσιαστών στην ίδια εκπομπή θεωρήθηκε υπερβολική και «σπάταλη» από πλευράς δυναμικού και έτσι στη νέα σεζόν η Στεφανία Κασίμη μετακινήθηκε στη βραδινή ζώνη.
Από πλευράς πολιτικών σχολίων το δίδυμο Χουδαλάκη-Καραμαράκη είναι ετεροβαρές και δεν υπάρχει η «κόντρα» θέσεων που επιδιώκει συνήθως ο σταθμός, όπου είναι πρόσφορο, όχι μόνο σήμερα αλλά στη διαδρομή του. Πρόχειρα θυμόμαστε: Στάθης Σταυρόπουλος-Αργύρης Ντινόπουλος (το δίδυμο δεν ευδοκίμησε, το αντίθετο), Νίκος Μπογιόπουλος-Μανώλης Κοττάκης, Νίκος Μπογιόπουλος-Μπάμπης Παπαναγιώτου (και αυτό το δίδυμο είχε μικρή διάρκεια), Αναστασία Γιάμαλη - Γιώργος Παγάνης".