ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Στα μαύρα κατάστιχα Μητσοτάκη ο Γιώργος Κύρτσος


Είναι γνωστό ότι ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσoς όπου βρεθεί και όπου σταθεί ασκεί κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μια με τις ειρωνείες για τον ανασχηματισμό, μια με τον... εξορκισμό για τα lockdown , o Κύρτσος ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη.
Μάλιστα όπως γράφει και η Καθημερινή (που κάτι περισσότερο θα ξέρει) το Μαξίμου έχει εκνευριστεί και έχει βάλει τον ευρωβουλευτή στην black list, καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την ανανέωση της θητείας του στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ και στα εθνικά ψηφοδέλτια δύσκολα θα υπάρξει χώρος.
Aυτό, όπως λέει η Καθημερινή, δεν σημαίνει πως ο πολύπειρος δημοσιογράφος θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς κάποιοι λένε πως η κριτική που ασκεί είναι για να φτιάξει κλίμα αποχώρησης από τη Ν.Δ. και μεταπήδησης πιο δεξιά. Εξάλλου, έχει υπάρξει στέλεχος του ΛΑΟΣ και σήμερα ένας πρώην βουλευτής του Καρατζαφέρη έχει δικό του κόμμα, που ίσως μπορεί να του εξασφαλίσει μία ακόμη θητεία στις Βρυξέλλες.