ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

H Aκρίτα υπερασπίζεται την Πρωτοψάλτη

«Μην την συγκρίνουμε με τους φασίστες, είναι άδικο...»

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη όπου εξέφρασε τη στήριξή της «στα παιδιά που "φυλάσσουν Θερμοπύλες» στα ελληνοτουρκικά σύνορα:
«Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που "φυλάσσουν Θερμοπύλες"..
Απ' ότι διαφαίνεται θα είναι μία "πράξη" διαρκείας από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο... Είμαστε όμως μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά. Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι... Σαν έτοιμοι από καιρό...» έγραψε η τραγουδίστρια και πολλοί σχολίασαν: «Απ' ό,τι φαίνεται τελικά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πήγε στον Άδωνι για καφέ»...
Προς υπεράσπιση της «σπουδαίας τραγουδίστριας» Πρωτοψάλτη, μετά τα αρνητικά σχόλια στα σόσιαλ μίντια, έσπευσε η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ελενα Ακρίτα που έγραψε στο fb:
Για την Αλκηστη Πρωτοψάλτη.
Μην την συγκρίνουμε με τους φασιστες, είναι άδικο. Ούτε τους προσφυγες βρίζει ούτε τους μεταναστες. Έκανε μια τοποθέτηση, δικαιωμα της. Το γεγονός ότι δεν συμφωνούμε μαζί της, δεν σημαίνει ότι θα την αποκαθηλώσουμε ως ερμηνεύτρια.
Και η Βίκυ Μοσχολιού στα δεξιά μας βρισκόταν πάντα, αλλά εμείς οι θαυμαστές την λατρεύαμε και την λατρεύουμε ακόμα.
Είναι σπουδαία τραγουδίστρια η Πρωτοψάλτη. Μαζί με τον Κραουνάκη και τη Λίνα έχουν γράψει ιστορία μεγάλη και λαμπρή στο ελληνικό τραγούδι. Άποψη μου.