ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Ο Νίκος Φελέκης σχολιαστής στο νέο MEGA

Ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του “Πρώτου Θέματος” Νίκος Φελέκης λέγεται ότι έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του νέου MEGA (της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη) να ενταχθεί στο δυναμικό των σχολιαστών του καναλιού. Σύμφωνα με το enimerosi24 ο δημοσιογράφος θα σχολιάζει την επικαιρότητα στην..
πρωινή εκπομπή.
***
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τη Nova και την ODEON η πρεμιέρα της νέας ταινίας του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Σαμ Μέντες, «1917». Η ταινία, η οποία ξεχώρισε στις φετινές Χρυσές Σφαίρες με δύο βραβεύσεις για την Καλύτερη Ταινία – Δράμα και Καλύτερη Σκηνοθεσία, θα προβληθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κανάλια της Nova μέσα στο 2020. Μετά την προβολή της θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand.
***
Τα Eurogames, τα αγαπημένα παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης, ολοκληρώνονται με επιτυχία την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 21.00. Την περασμένη Κυριακή σε ένα επεισόδιο που παρακολούθησαν 2.431.737 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό, η ομάδα της Κρήτης συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς από τις ελληνικές ομάδες που πήραν μέρος. Οι παίκτες από την Κρήτη, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το τρόπαιο των Eurogames 2020.