ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Πυρετώδεις συσκέψεις όλων των επιτελών στον Alpha

Συσκέψεις επί συσκέψεων για τέσσερις ημέρες με τους επιτελείς όλων των διευθύνσεων (ειδήσεων και ενημέρωσης, παραγωγής, τεχνικών, μάρκετινγκ κλπ) στον Alpha προκειμένου να γίνει σωστή προετοιμασία για την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Αντώνη Σρόιτερ που θα μεταδοθεί εκτός στούντιο και από το Μέγαρο Μαξίμου. 
Ως γνωστόν ο Πρωθυπουργός,..
Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχεται τον Αντώνη Σρόιτερ και τον Alpha στο Μέγαρο Μαξίμου, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Ο Πρωθυπουργός ανοίγει τα χαρτιά του στον Αντώνη Σρόιτερ για θέματα που αφορούν στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική.
Συγκεκριμένα, μιλάει για τις επόμενες κινήσεις του απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.
Αποτιμά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και αποκαλύπτει τι διεμήνυσε στον Λευκό Οίκο σε σχέση με τις τουρκικές προκλήσεις.
Επίσης, θα ερωτηθεί για την επιλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας και τα σχέδιά του για την Οικονομία.
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha θα μεταδοθεί εκτός στούντιο, απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου απ΄ όπου ο Αντώνης Σρόιτερ θα παρουσιάσει την ειδησεογραφία της ημέρας και θα μεταδώσει τον παλμό της επικαιρότητας.
Bέβαια ο Σρόιτερ δεν θα δυσκολευτεί στο Μαξίμου καθώς γνωρίζει τα κατατόπια από την προηγούμενη επίσκεψή του επί πρωθυπουργίας Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον είχε τότε ξεναγήσει (λίγο πρίν τις εκλογές του Ιουλίου) στους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους του πρωθυπουργικού μεγάρου...