ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Τρεις δημοσιογράφοι σε ιστορίες καθημερινής τρέλας

Νομίζω πώς ήρθε η ώρα να γίνει μια συζήτηση για τον βασανισμό των ηθοποιών στο θέατρο… Με το πολικό ψύχος που επικρατούσε την προηγούμενη εβδομάδα ηθοποιός άνοιγε την πίσω πόρτα θεάτρου και έβγαινε έξω γυμνή, όχι μια άλλα..
δύο φορές και στη συνέχεια κυκλοφορούσε στη σκηνή βρεγμένη… Γιατί συμβαίνουν αυτά; Υπάρχει η άποψη ότι ο θεατής έχει σαδομαζοχιστικές τάσεις και επιθυμεί να βλέπει τους ηθοποιούς να ταλαιπωρούνται;
****

Από την άλλη άκουσα και για θεατές που κυριολεκτικά, γύρισαν άρρωστοι μετά από παράσταση σε χώρο που χρησιμοποιείται για θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς θέρμανση και κλιματισμό.
****
Τρεις δημοσιογράφοι, τρία site, σε ιστορίες καθημερινής τρέλας! Η Γιώτα Δημητριάδη @Τεχνες-Plus, ο Γιάννης Καφάτος @Viewtag.gr και ο Γιάννης Παναγόπουλος @Fragilemag.gr φτιάχνουν μια λίστα μ’ όλα όσα άκουσαν, είδαν και σκέφτηκαν την εβδομάδα που πέρασε, βολτάροντας στην πόλη, διαβάζοντας πρωτοσέλιδα εφημερίδων, κουβεντιάζοντας μεταξύ τους, κοιτώντας βιτρίνες μαγαζιών, ακούγοντας μουσική και συμφωνώντας πως ο διάβολος στις λεπτομέρειες βρίσκεται.

-περισσότερα στο viewtag ΕΔΩ