ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Άσπρο ο ΣΚΑΪ, μαύρο ο ΑΝΤ1

Το θέμα που δίχασε τα δύο κανάλια είναι (ήταν;) η διαμεσολάβηση των ΗΠΑ για την αποκλιμάκωση της έντασης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία.
Ο ΣΚΑΪ την Πέμπτη μας αποκάλυψε στο δελτίο ειδήσεων ότι ναι, ζήτω, μπράβο, επίκειται διπλωματική πρωτοβουλία της Ουάσινγκτον.
Ο ΑΝΤ1 το Σάββατο στο δικό του δελτίο μας είπε το ακριβώς..
αντίθετο, ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν επιβεβαιώνει καμία εδική διαμεσολάβηση.
Δεν θα ξέραμε ποιον να πιστέψουμε (θα ξέραμε δηλαδή αλλά τέλος πάντων) αν δεν έβγαινε σήμερα ο Νίκος Δένδιας να πει ότι δεν γνωρίζει τίποτε σχετικό με οποιαδήποτε τέτοιου τύπου διαμεσολάβηση.
Το μπαλάκι κανονικά θα περνούσε στην πλευρά του ΣΚΑΪ που θα έπρεπε να αποδείξει το αποκλειστικό του ρεπορτάζ, αλλά τρέχα γύρευε.
Θα μπορούσε να πει το εξής, λόγου χάριν (δίνω ιδέες): το ότι δεν το γνωρίζει ο Νίκος Δένδιας δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Σωστά. Δεν ξέρει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και ξέρει ο υπουργός Εξωτερικών;
Η τρίχα γίνεται τριχιά από κάποια ελληνικά ΜΜΕ. Γενικότερα. Και ειδικότερα. Με το ταξίδι του Μητσοτάκη στην Αμερική μάλιστα, το αποτυχημένο ταξίδι, διέπρεψαν!
Ήταν τόσο... επιτυχημένο που μόνο 2 από τις 20 κυριακάτικες εφημερίδες (το 10%) το έκαναν σήμερα πρώτο θέμα!
 
- περισσότερο ρεπορτάζ για το θέμα στην έντυπη έκδοση της Εφημερίδας των Συντακτών, αύριο Δευτέρα (13.01.2020)