ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

H αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου στον ΣΠΟΡ FM

Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση στον ΣΠΟΡ FM. Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η 19 η αγωνιστική της Super League, για αυτό μείνε συντονισμένος στους 94,6 για να μη χάσεις τίποτα!
Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο στις 19:30 στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον ΟΦΗ. Στην περιγραφή του αγώνα ο Δημήτρης Τσακίρης. Μισή ώρα αργότερα..
ο Παναιτωλικός κοντράρεται στο Αγρίνιο με την Λαμία. Στη μετάδοση της αναμέτρησης θα είναι ο ανταποκριτής μας, Μπάμπης Τσιρώνης.
Από νωρίς όμως θα υπάρχει δράση στον ΣΠΟΡ FM, με τα ματς της 16ης αγωνιστικής της Basket League και φυσικά θα μαθαίνεις ότι συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης.
Την Κυριακή ολοκληρώνεται η αγωνιστική με τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια!
Στις 15:00 η Ξάνθη υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς με… φόντο την εξάδα. Περιγράφει από την πόλη της Θράκης, ο ανταποκριτής μας, Ηλίας Μπουναρτζής. Παράλληλα όλη η αγωνιστική δράση της 13 ης αγωνιστικής της Super League 2 θα βρίσκεται στα ραδιόφωνά σας.
Στις 17:15 αρχίζουν δύο αναμετρήσεις. Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με την ΑΕΛ, και στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει το Βόλο. Στις μεταδόσεις θα είναι οι Κώστας Μιαούλης και Παύλος Κουστέρης αντίστοιχα.
Στη συνέχεια το ενδιαφέρον στρέφεται και στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου στις 18:00 θα έχουμε σέντρα στο ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης. Από το γήπεδο της Τούμπας θα περιγράψει το ματς, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
Το πιο… λαμπερό παιχνίδι του προγράμματος , είναι αυτό του Ολυμπιακού με τον Άρη, που ολοκληρώνει την αγωνιστική. Στις 19:30 ο Νίκος Σταματέλος θα κάνει τη μετάδοση από το «Γ. Καραϊσκάκης».