ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Πλήρως ανανεωμένο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1

Με ένα πλήρως ανανεωμένο και σύγχρονο σκηνικό, νέο σήμα και ενισχυμένη θεματολογία έρχεται από σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020, στις 21:00, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου.
***
Με νέα δομή και αναλυτικά ρεπορτάζ, το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού επιτελείου της δημόσιας..
τηλεόρασης θα μεταφέρει άμεσα και έγκυρα στους τηλεθεατές όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
***
Τον τέταρτο κύκλο της εξαιρετικής δραματικής σειράς «The Affair», παραγωγής ΗΠΑ 2018, που κάνει έναρξη τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, στις 22:00, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2. Δημιουργοί της σειράς, που θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 22:00, είναι η Χαγκάι Λέβι («In Treatment», «In Therapy», «The Accused») και η Σάρα Τριμ.
***
Τα τρία τελευταία επεισόδια της εξαιρετικής βιογραφικής δραματικής σειράς «Αϊνστάιν» (Genius: Einstein), παραγωγής ΗΠΑ 2017, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, από τη Δευτέρα 20 έως και την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στις 23:15.
Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ, Μίνκι Σπάιρο, Κέβιν Χουκς, Τζέιμς Χόουζ, Κεν Μπίλερ.