ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Διπλό πρωτοσέλιδο χτύπημα της Καθημερινής κατά Κεραμέως

Αντιδράσεις και κριτική ακόμη και από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έχει προκαλέσει η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να απελευθερώσει πλήρως τη δυνατότητα κατάληψης μιας θέσης στο Δημόσιο, βάζοντας από την... πόρτα πλέον τα επί πληρωμή πτυχία από κάθε φύσης ιδιωτικά κολέγια.
Η εφημεριδα Καθημερινή ήταν αυτή που χθες στο πρωτοσέλιδό της έκανε λόγο για εκπαιδευτικούς στα δημόσια σχολεία από την πίσω..
πόρτα μέσω κολεγίων.
Σήμερα η εφημερίδα επανέρχεται και τα «χώνει» στο πρωτοσέλιδό της εις διπλούν στην κυβέρνηση (και ειδικά στην υπουργό Ν. Κεραμέως) για τα ιδιωτικά κολλέγια κάνοντας λόγο και στο κύριο άρθρο της για κυβερνητική προχειρότητα και καθηγητές δύο ταχυτήτων...
«Χωρίς να απαντήσει στα ουσιώδη ερωτήματα για τον έλεγχο ποιότητας παρεχομένων σπουδών από τα κολέγια, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως απάντησε χθες στις επικρίσεις για την απόφαση να δίδεται η δυνατότητα διορισμού στη δημόσια εκπαίδευση των αποφοίτων τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η Καθημερινή.