ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Koτταρίδης - Πιτταράς από τις 6...

Από τις 6 Ιανουαρίου 2020 και κάθε μέρα από τις 6 το πρωί, ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Γιάννης Πιτταράς παρουσιάζουν όλη την τρέχουσα επικαιρότητα στη νέα ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1, «Από τις 6…».
Με μια δυναμική δημοσιογραφική ομάδα, με ζωντανές συνδέσεις από τους τόπους όπου εξελίσσονται τα γεγονότα, με αξιοποίηση του δικτύου ανταποκριτών της ΕΡΤ στην Ελλάδα και..
στον κόσμο, η εκπομπή θα παρουσιάζει όλη την ειδησεογραφία, με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της ΕΡΤ.
Πολιτική, οικονομία, κοινωνία, διεθνείς εξελίξεις, αθλητισμός, χρηστικές ειδήσεις, κάθε τι που συμβαίνει στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Περιφέρεια – ό,τι αφορά στην καθημερινότητα του πολίτη θα βρίσκεται στο επίκεντρο της εκπομπής, κάθε μέρα από τις 6.
  • Παρουσίαση: Δημήτρης Κοτταρίδης, Γιάννης Πιτταράς.
  • Αρχισυνταξία: Θοδωρής Καρυώτης, Κώστας Παναγιωτόπουλος.
  • Συντακτική ομάδα: Ηρώ Ράντου, Προκόπης Αγγελόπουλος, Λουίζα Αλούπη, Άντζελα Ζούγρα, Έλενα Καρανάτση, Ηλίας Κούκος, Κώστας Παπαδόπουλος, Ρένα Παπανικολάου, Ειρήνη Ρουμπεΐδου.
  • Αθλητικές ειδήσεις: Νίκος Γκομώλης.
  • Διεθνείς ειδήσεις: Ανδριάννα Μαγγανιά.
  • Ρεπορτάζ Θεσσαλονίκη: Λία Χριστάρα.
  • Διεύθυνση παραγωγής: Ξένια Ατματζίδου, Νάντια Κούσουλα.
  • Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Γκλεζάκος.
ΥΓ Την αρχισυνταξία της εκπομπής είχε αναλάβει ο έμπειρος Γιάννης Καφάτος (με μεγάλη προϋπηρεσία και στο Μέγκα) που «κόπηκε» τελικά  από το ΔΣ της ΕΡΤ παρά το ότι είχε ήδη ξεκινήσει την οργάνωση και στήσιμο της νέας πρωινής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης. Σημειωτέον ότι ο Γιάννης Καφάτος μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη συμμετοχή του στην εκπομπή είχε υποχρεωθεί να αποχωρήσει από τη θέση του αρχισυντάκτη στο σάιτ Documentonews (όχι ως ασυμβίβαστου αλλά για λόγους χρόνου) προκειμένου να βρίσκεται στο ραδιομέγαρο για να ετοιμαστεί η καινούργια πρωινή της ΕΡΤ και να μπορέσει να βγει στον αέρα στις αρχές Ιανουαρίου.