ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Ο Άδωνις «καρφώνει» Καραμανλή και Θεοδωρικάκο

«Προφανώς αποτύχαμε χθες» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο με τον Άρη Πορτοσάλτε, στον ΣΚΑΪ, μετά το φιάσκο και την ταλαιπωρία των οδηγών με τις ατελείωτες ουρές στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν επιτρέπεται με λίγο χιόνι να κλείνει εθνική οδός». «Zητώ συγγνώμη.. από τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν πολλές ώρες και είναι απαράδεκτο», συνέχισε το σχόλιο του ο Αδωνις και κάποιοι «θαυμαστές» του διέκριναν την πρόθεση του υπουργού Ανάπτυξης να μιλά την γλώσσα της αλήθειας.
Ωστόσο, όπως γράφει το matrix24, πολλοί «γαλάζιοι» διέκριναν κάτι άλλο. Είδαν, δηλαδή, ότι ο υπουργός Ανάπτυξης «κάρφωσε» δύο συναδέλφους του και έναν αυτοδιοικητικό. Ο λόγος για τους υπουργούς Μεταφορών-Υποδομών και Εσωτερικών, Κώστα Αχ. Καραμανλή και Τάκη Θεοδωρικάκο αντιστοίχως, αλλά και για τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.
Αυτή την ανάγνωση, μάλιστα, υιοθετούν αρκετοί συνομιλητές των προαναφερθέντων, προεξοφλώντας ότι οι βολές του Άδωνι Γεωργιάδη δεν θα μείνουν αναπάντητες...