ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Φήμες για λουκέτο σε μικρομεσαίο μιντιακό «μαγαζί»

Στο πρώτο τετράμηνο (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος), οι τηλεθεατές έφεραν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης, συγκεντρώνοντας τον μεγαλύτερο αριθμό τηλεθεατών, συγκριτικά με τα δελτία ειδήσεων του ανταγωνισμού.
***
Οργιάζουν οι φήμες στην πιάτσα..
οτι μικρομεσαίο μιντιακό μαγαζί με κάθε ειδους προβλήματα δεν θα τα καταφέρει τελικά! Μακάρι να μην επαληθευθούν, γιατί θα μείνει πολυς κόσμος χωρίς δουλειά... 
***
Με αφιέρωμα στην εξαιρετική δραματική σειρά «Η υπέροχη φίλη μου» (My Brilliant Friend), που βασίζεται στο δημοφιλές ομότιτλο μυθιστόρημα της Έλενα Φεράντε και κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2 τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020, στις 19:00, κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, η «Ραδιοτηλεόραση».
***
Στις 3 Ιανουαρίου 1911 πέθανε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της νεοελληνικής λογοτεχνίας. Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου λογοτέχνη, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα ert.gr/news/arxeio-afierwmata/ την εκπομπή «Παρασκήνιο - Έρωτας στα χιόνια».