ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Χάος στην Αθηνών - Λαμίας

«Καλές διακοπές κύριε Μητσοτάκη»

Χωρίς τέλος τα κυκλοφοριακά προβλήματα στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, όπου έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων ενώ οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, λίγο πριν τις 17:00 διεκόπη η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας από το ύψος των..
διοδίων Αφιδνών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Επίσημη ανακοίνωση για τη διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας εξέδωσε και η εταιρεία «Νέα Οδός».
Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς, ότι η κυκλοφορία διακόπτεται, έπειτα από σχετικές αποφάσεις των αστυνομικών διευθύνσεων. Η εταιρεία επικαλείται την σφοδρότητα των καιρικών φαινομένων στις περιοχές της Μαλακάσας, της Υλικής και του Μαρτίνου.
«Με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία στα διόδια των Αφιδνών και στο ρεύμα προς Αθήνα πριν τα Οινόφυτα», σημειώνει η Νέα Οδός, λέγοντας πως για το ρεύμα προς Λαμία και την τεχνητή ανάσχεση στις Αφίδνες, οι οδηγοί μπορούν ακολουθώντας τις υποδείξεις της Τροχαίας να αναστρέψουν στο ρεύμα προς Αθήνα.
Η εταιρεία παρακαλεί τους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις έως τη λήξη των φαινομένων.
Όλα τα σημερινά δρομολόγια των ΚΤΕΛ από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα προς Αθήνα έχουν ακυρωθεί. Η αστυνομία έχει ακινητοποιήσει εκατοντάδες φορτηγά και δεκάδες λεωφορεία σε διάφορα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου από Λαμία έως Τραγάνα. 

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης σχολίασε στα σοσιαλ μίντια :
Επιτελικό λοιπόν είναι το κράτος που κατά τη διάρκεια μιας χιονόπτωσης-εδώ και μέρες προβλεπόμενης από την ΕΜΥ-δεν μπορεί να κρατήσει ανοιχτή ούτε τη μεγαλύτερη εθνική οδό της χώρας, τη στιγμή μάλιστα που δεν υπήρξε σοβαρό τροχαίο συμβάν όπως άλλοτε.
Καλές διακοπές κ.Μητσοτάκη.