ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Κοντά σε συμφωνία για την είσοδο Σαββίδη στο STAR

Αποθαρρυντική για τον επιχειρηματία η κατάσταση στο MEGA

Προθυμοποιήθηκε να προσφέρει την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια που κέρδισε πριν την απόφαση του ΣτΕ, προκειμένου να εξαγοράσει το 33% του MEGA. Δηλαδή ζήτησε την πλειοψηφία των μετοχών προσφέροντας περίπου 20 εκ ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στην ΑΜΚ που δεν έγινε ποτέ… Ο λόγος για τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη που έχει αποφασίσει να εισέλθει στην ελληνική τηλεοπτική αγορά με κάποια μορφή συνεργασίας με έναν από τους ιδιοκτήτες των λειτουργούντων σταθμών.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι η κατάσταση στο MEGA έχει εξελιχθεί, με αποκλειστική ευθύνη.. των μετόχων του καναλιού και δευτερευόντως των τραπεζών, σε κουβάρι. Στην πραγματικότητα όμως, κάποιοι ήθελαν και επεδίωξαν η κατάσταση να περιπλεχθεί… Και το αποτέλεσμα ήταν να τα καταφέρουν!
Κατά συνέπεια οι εξελίξεις και η τροπή που έχει πάρει η κατάσταση στο πρώην μεγάλο κανάλι παύει να είναι ελκυστική επιχειρηματικά για τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ… Και μοιραία είναι πιο εύκολο, αλλά και πιο αποδοτικό η επένδυση στον τηλεοπτικό σταθμό STAR της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Μάλιστα πληροφορίες υποστηρίζουν ότι όχι μόνο έχει αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του για την είσοδο στο κανάλι της γνωστής οικογένειας, αλλά επιπλέον είναι σχεδόν βέβαιο ότι σύντομα οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία.
- από το enimerosi24