ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Ψάχνει συμπαίκτη ο Κοντομηνάς

Αλλάζουν από βδομάδα σε βδομάδα τα νέα για τον Alpha και τις προθέσεις του Δημήτρη Κοντομηνά. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν ακούγεται από σχετικώς έγκυρες πηγές της πιάτσας ότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού από τη μία δεν ψάχνει για αγοραστή και από την άλλη δεν θέλει να μείνει μόνος του στο τιμόνι.
Η μαγική λέξη είναι «συνεργασία», αλλά για την ώρα παραμένει ομιχλώδες αν αυτό σημαίνει πλειοψηφικό ή μειοψηφικό ποσοστό για τον υποψήφιο συνεργάτη. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι..
ο Δημήτρης Κοντομηνάς ποτέ δεν πουλάει «χαμηλά» και πάντοτε διατηρεί κλειστά τα χαρτιά του ως την τελευταία στιγμή.
**
Μεταγραφή στελέχους από Alpha σε Antenna
Μετακομίζει ο Τζώρτζης Ποφάντης από τη διεύθυνση προγράμματος του Alpha στη διεύθυνση του Antenna Digital. Η μετακίνηση γίνεται με δική του πρωτοβουλία, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του. Ακούγεται πάντως ότι δεν πια και τόσο αγαστή η συνεργασία του με τον γενικό διευθυντή  του καναλιού Κώστα Σούσουλα.
Όπως έγινε γνωστό ο Τζώρτζης Ποφάντης θα αναλάβει τη διεύθυνση του Antenna Digital στη θέση του Tariq Syed ο οποίος είτε θα αποχωρήσει για άλλες πολιτείες είτε θα αποκτήσει ένα γραφείο με θέα στη θάλασσα –δεν έχουν ακόμη ξεκαθαριστεί οι προθέσεις του ομίλου. Υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια η ιδιοκτησία του Antenna δίνει όλο και μεγαλύτερο βάρος στον συγκεκριμένο τομέα, πράγμα που δείχνει και τη σημασία της μεταγραφής.
Σημειώστε πάντως ότι το κλίμα στον Alpha είναι γενικώς ψυχρό τον τελευταίο καιρό, οπότε μην αποκλείσετε έξοδο και άλλου στελέχους.


Xρήστος Ξανθάκης (newpost)