ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ο Σίμος Ρούσσος, το Χαλάνδρι και οι Δημοτικές Διαπλοκές

Συνέντευξη στον Επικοινωνία 94FM

Έναν μίνι απολογισμό του μέχρι σήμερα έργου της δημοτικής του αρχής πραγματοποίησε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές.
Όπως υποστήριξε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, μέσα σ’ αυτά τα πρώτα δυόμιση χρόνια έχουν καταβληθεί πολλές προσπάθειες για τη βελτίωση της εικόνας του κέντρου της πόλης, που έχει υπερκορεστεί από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
«Βάλαμε μια τάξη στο κέντρο της πόλης και είμαστε ιδιαίτερα φειδωλοί στη χορήγηση νέων αδειών.. Φτάσαμε στα 10 οικοδομικά τετράγωνα του κέντρου της πόλης να λειτουργούν 700 καταστήματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σ. Ρούσσος.
Ο ίδιος δήλωσε πως κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα ευχαριστημένος, όσο υπάρχουν τόσα προβλήματα, ωστόσο αισθάνεται ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται και τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα.
Επιπλέον, ο Σ. Ρούσσος χαρακτήρισε ως τo μεγαλύτερo πρόβλημα της πόλης το θέμα του καταυλισμού των ΡΟΜΑ στην περιοχή του Νομισματοκοπείου, υπογραμμίζοντας πως οι προσπάθειες του δήμου για δίκαιη λύση συνεχίζονται αμείωτες.
Τέλος, ο δήμαρχος Χαλανδρίου σημείωσε πως βασικοί στόχοι της δημοτικής αρχής για το προσεχές διάστημα παραμένουν η ανέγερση δημαρχείου, η στέγαση της υπηρεσίας καθαριότητας, η δημιουργία πολιτιστικού κέντρου, καθώς και το μεγάλο έργων όμβριων που έχει εγκρίνει η Περιφέρεια Αττικής ύψους 5,5 εκ. ευρώ.
«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 9.00-11.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.