ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Συνεργασία Αλαφούζου – Λάτση στον ΣΚΑΙ

Φτιάχνει και δεύτερο κανάλι

H δημιουργία ενός δεύτερου καναλιού με αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα, η κριτική του Γιάννη Αλαφούζου στην κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες και η φάση της «ωριμότητας» στην οποία εισέρχεται ο ΣΚΑΙ η οποία σηματοδοτείται από τον εμπλουτισμό του προγράμματος με ψυχαγωγικές εκπομπές ήταν τα κύρια σημεία από την χθεσινή παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού.
Αυτό όμως που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η συνεργασία Αλαφούζου με την οικογένεια Λάτση μέσω του ομώνυμου Ιδρύματος.
Συγκεκριμένα η συνεργασία Αλαφούζου – Λάτση θα αποτυπωθεί με μια ιδιαίτερα φιλόδοξη..
και ιστορική παραγωγή που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού…
Πρόκειται για μια μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή, αλλά και μια σημαντική επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ Λάτση – Αλαφούζου που δεν αποκλείεται να έχει συνέχεια και σε άλλα επίπεδα.
Σχετικά με τη δημιουργία δεύτερου καναλιού ο Γιάννης Αλαφούζος προτίθεται να δημιουργήσει τον ΣΚΑΙ 24, έναν αμιγώς ενημερωτικό σταθμό, που θα είναι έτοιμος στις αρχές του νέου έτους. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καναλιού κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης του προγράμματος του ΣΚΑΙ το νέο ενημερωτικό κανάλι, αρχικά θα εκπέμπει μέσω ΟΤΕ και NOVΑ ενώ πρόθεση του επιχειρηματία είναι και η ελεύθερη λήψη εθνικής εμβέλειας όταν το επιτρέψει η κυβέρνηση.
- πηγή: enimerosi24