ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Κωστόπουλος και Γιατζόγλου, «ξέπλυμα» μέχρι αηδίας

Ποιον σκέφτηκε να καλέσει στο νυχτερινό του τηλεοπτικό (ο Θεός να το κάνει) σόου, ο Πέτρος Κωστόπουλος; Τον Στιβ Γιατζόγλου φυσικά με τις γνωστές περγαμηνές.
Ποιες περγαμηνές; Το μόνο που θυμόμαστε τελευταία και το οποίο τον έφερε ξανά στην επικαιρότητα, είναι το παραλήρημά του υπέρ της Χρυσής Αυγής. Τίποτε άλλο δεν έχει κάνει ο Γιατζόγλου άξιο προσοχής ώστε να δικαιολογείται η πρόσκλησή του στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.
Μία εκπομπή κανονικό «ξέπλυμα».
Βέβαια το ερώτημα είναι αναπόφευκτο: μπορεί ο Πέτρος Κωστόπουλος ειδικά αυτός, να ξεπλύνει.. τον Στιβ Γιατζόγλου; Όχι, αλλά η προσπάθεια αρκεί.
Ελληνική τηλεόραση 2016. Οικοδεσπότης ο Πέτρος Κωστόπουλος και καλεσμένος ο Στιβ Γιατζόγλου. Κάποιος μας έχει μουντζώσει, δεν έχω καμία αμφιβολία πια.
Δεν αναπαράγω εδώ όσα είπε ο Γιατζόγλου στην εκπομπή, πράγματα του τύπου «Δεν ψήφισα Χρυσή Αυγή. Είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ» ή «Τα δύο παιδιά που σκοτωθήκανε στη Χρυσή Αυγή, τα ξέρεις τα ονόματά τους;». Πόση αηδία να αντέξετε κι εσείς; Συγγνώμη κιόλας, έτσι;
Είναι και θέμα αισθητικής συν τοις άλλοις. Αν δείτε την εκπομπή -μην το κάνετε- θα καταλάβετε.

Δημήτρης Κανελλόπουλος (efsyn)