ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ!..


Υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης

Υποψήφιος για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι θα είναι και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης. Πλέον οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την αρχηγία του κόμματος είναι συνολικά επτά, Ν. Ανδρουλάκης, Χ. Δούκας, Π. Γερουλάνος, Μ. Αποστολάκη, Μ. Κατρίνης, Ν. Γιαννακοπούλου και Γ. Κανελλάκης.

Ο Γιάννης Κανελλάκης στην ανακοίνωσή του αναφέρεται στον Ανδρέα Παπανδρέου τονίζοντας «Ανδρέα δεν θα σε προδώσουμε ποτέ», ενώ σημειώνει ότι πήρε την εν λόγω απόφαση, μετά από παρότρυνση του κοινωνικού του περίγυρου και ότι αν εκλεγεί θα συνεχίσει να μάχεται «για τα δικαιώματα του λαού κατά της καρεκλομανίας, καρεκλολατρείας και της εξουσιομανίας και σαφώς κατά των λαοκτόνων μέτρων». Επίσης αναφέρει ότι θα αγωνιστεί κατά της φτώχειας και της αισχροκέρδειας, «όπως πάντοτε έπραξα και πράττω στη ζωή μου».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Γιάννη Κανελλάκη:
«Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ…! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!
Μετά από τις τελευταίες εργασίες της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και τις ανακοινώσεις του προέδρου κ. Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και την παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και γνωστών, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία του κόμματος!
Σας θυμίζω ότι για πολλά χρόνια, ήμουν παρών στους αγώνες του κινήματος, με οραματιστή τον ηγέτη Ανδρέα και μάλιστα δύο φορές ήμουν και υποψήφιος βουλευτής.
Ως μαχόμενος δημοσιογράφος για περίπου 40 χρόνια, ήμουν και παραμένω στην πρώτη γραμμή κοντά στους πολίτες και αναδεικνύω τα προβλήματα τους, από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στους οποίους εργαζόμουν και συνεργάζομαι, πιστός στις αξίες και την ιστορική διακήρυξη του κινήματος.
Σε περίπτωση, που τα μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, με τιμήσουν με την ψήφο τους, θα συνεχίσω να μάχομαι και από το μετερίζι αυτό, υπέρ των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και κατά της καρεκλομανίας, καρεκλολατρείας και της εξουσιομανίας και σαφώς κατά των λαοκτόνων μέτρων!
Επίσης κατά της φτώχειας και της αισχροκέρδειας, όπως πάντοτε έπραξα και πράττω στην ζωή μου. Το κίνημα ΠΑΣΟΚ είναι για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας και του λαού και να διεκδικεί τα καλύτερα για την χώρα και τους πολίτες της.
Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!
Το ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε από τον λαό, για τον λαό και όχι για τους βαρόνους, διαπλεκόμενους, διεφθαρμένους και καρεκλοκένταυρους!
Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ!.. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό»