ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Στις 12 οι υποψηφιότητες για τη θέση του CEO στην ΕΡΤ


Συνολικά 12 υποψηφιότητες υποβλήθηκαν για τη θέση του/της CEO της ΕΡΤ ΑΕ. Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων, μέσω του ΑΣΕΠ έληγε στις 25 Ιουνίου και την μέρα εκείνη κατατέθηκαν οι 5 τελευταίες αιτήσεις. Οι εξετάσεις για τη θέση θα πραγματοποιηθούν στις 13 Ιουλίου στο ΟΤΕ Academy.
Σύμφωνα με πληροφορίες του typologies.gr, η κυβέρνηση έχει προσεγγίσει στέλεχος από την αγορά με πορεία σε διάφορες θέσεις ευθύνης σε ΜΜΕ, αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις και φορείς του δημοσίου για να υποβάλει αίτηση στη διαδικασία, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί πως τελικά έλαβε μέρος.
Ο ανταγωνισμός για την επιλογή του νέου CEO της ΕΡΤ ΑΕ θα είναι μεγάλος, όπως εκτιμάται, όμως για να λειτουργήσει η εταιρεία το ΑΣΕΠ πρέπει να ολοκληρώσει άμεσα τη διαδικασία. Το χρονικό όριο για την επιλογή του προσώπου λήγει στις 15 Δεκεμβρίου, οπότε και λήγει η δεύτερη παράταση της προσωρινής θητείας της Κατερίνας Κασκανιώτη.