ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

O Σπύρος Σουρμελίδης πάει για νέος Διευθυντής στην «Αυγή»


Την παρουσίαση του νέου διευθυντή της «Αυγής» θα κάνουν στους εργαζόμενους της εφημερίδας οι ιθύνοντες της Left Media, του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του e-tetradio κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (μια και στον ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν ειλημμένες αποφάσεις ουκ ολίγες φορές) αυτός θα είναι ο Σπύρος Σουρμελίδης, ο οποίος ήδη κάνει εκπομπές τα πρωινά στον 105.5 Στο Κόκκινο. 
Εως τώρα ο Σπύρος Σουρμελίδης έκανε εκπομπές στο Kontra Channel. Το μόνο ερωτηματικό με το Kontra είναι αν θα παραμείνει στην τηλεοπτική εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» μια και πλέον θα είναι διευθυντής κομματικού μέσου.
Η θέση του διευθυντή της «Αυγής» έμεινε κενή μετά την αποχώρηση της Βούλας Κεχαγιά, η οποία ανέλαβε ως γνωστό εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.
Για την ιστορία, η Κεχαγιά είναι η τρίτη κατά σειρά δημοσιογράφος, που αναλαμβάνει αυτή τη θέση. Προηγήθηκαν η Πόπη Τσαπανίδου και η Δώρα Αυγέρη. Πέρα από το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμά και γυναίκες και δημοσιογράφους για την εκπροσώπηση φαίνεται ότι δείχνει και μία ιδιαίτερη αδυναμία στη Θεσσαλονίκη. Και οι τρεις ξεκίνησαν την καριέρα τους από την πόλη του Θερμαϊκού.